Vacatures


Cart2Quote is per direct op zoek naar een PHP / Backend developer.

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Écht niet. Geen uitzonderingen. Eerlijk. Niet.)Wie zijn wij?


Cart2Quote maakt offerte software en is gevestigd in Nijmegenl. Ons team is gespecialiseerd in het bouwen en onderhouden van software waarmee webshops naast het bekende winkelwagentje ook een offerte functionaliteit krijgen. Onze software is in gebruik door ca. 15000 klanten wereldwijd. Bij Cart2Quote heerst een positieve en informele werksfeer waar hard wordt gewerkt en veel wordt gelachen.

Jouw werkzaamheden:


Ben je een junior, medior of senior programmeur met PHP ervaring, communicatief vaardig en werk je graag zelfstandig? Ontwikkel je graag verder aan onze nieuwe SAAS omgeving? Dan leren we je graag kennen!

Je voornaamste taken zijn het doorontwikkelen van onze modules voor webwinkels en ontwikkelen van onze centrale SAAS omgeving, waarbij je gebruik maakt van je programmeer ’skills’ in PHP, Javascript, HTML en CSS. Je werkzaamheden worden door jou en je collega’s getest, waarna je je bezighoudt met het leveren van support aan onze gebruikers.

• Doorontwikkeling, aanpassingen op onze webwinkel modules;
• Ontwikkeling nieuwe SAAS tool;
• Ontwikkelen nieuwe functionaliteit/modules;
• Technisch beheer en support op onze modules;
• In staat om je werkzaamheden goed te plannen;
• Vermogen om zich aan te passen binnen wisselende omstandigheden

Jouw kennis:


• Je beschikt over ervaring met LAMP (Linux, Apache, MySQL,PHP);
• Je beschikt over kennis en ervaring van OOP/MVC;
• Je beschikt bij voorkeur over kennis het Cake PHP framework;
• Je beschikt bij voorkeur over ervaring met het ontwikkelen van API's;
• Je beschikt bij voorkeur over kennis van PHP Frameworks;
• Je beschikt over kennis van HTML, CSS3, XML;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift

Wij bieden:


Cart2Quote is een snel groeiend bedrijf, er wordt hard gewerkt in een informele werksfeer met goede arbeidsvoorwaarden. We bieden een positie met zeer veel vrijheid en de mogelijkheid om je stempel op een populaire webshop modules te zetten.

En bovendien ook:

• Een goed marktconform salaris;
• Reiskostenvergoeding;
• Verse koffie;
• Studie mogelijkheden;
• Een gezellige en informele werksfeer;
• Vrijdagmiddagborrel

Enthousiast geworden?


Solliciteer dan direct! Graag ontvangen we je CV + je motivatie waarom jij ons team wilt komen versterken. Dit kun je mailen naar remco@cart2quote.com.Gezocht: HBO ICT Stagiair

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Écht niet. Geen uitzonderingen. Eerlijk. Niet. )

Jouw werkzaamheden:


Ben je op zoek naar een HBO-ICT afstudeerstage en ben je een echte backender? Ben je leergierig, ambitieus en kun je een beetje tafelvoetballen? Dan is Cart2Quote op zoek naar jou!

Je bent tijdens je stage samen met een klein team verantwoordelijk voor de technische doorontwikkeling van onze online proposal tool Propoza (zie propoza.com)

Wij bieden je een boeiende en leerzame stage in een informele sfeer met vakkundige begeleiding. Je kunt rekenen op een leuk team en een stagevergoeding. Binnen Cart2Quote is er voldoende ruimte om je tijdens en na je stage verder te ontwikkelen.

Spreekt een stage bij Cart2Quote je aan? Neem dan contact met ons op via onderstaande link!

Solliciteren:


Wil je reageren op deze stage vacature, mail dan je CV en je motivatie naar remco@cart2quote.comStagiaires ProgrammerenLeerbedrijf

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Écht niet. Geen uitzonderingen. Eerlijk. Niet. )Bij Cart2Quote zijn wij altijd op zoek naar goed gemotiveerde stagiaires!

Wij zoeken MBO of HBO studenten die ervaring hebben met relevante software en overweg kunnen met xHTML, CSS, PHP en MySQL.

Jouw werkzaamheden:


Omzetten van ontwerpen naar een werkende user interface en implementatie in het content management systeem Websites voorzien van content en maken van gewenste aanpassingen en uitbreidingen van functionaliteiten Bedenken en maken van interactieve elementen Actief meedenken in het hele productieproces

Voldoe jij hieraan of denk je dat je ons kunt ondersteunen, ben jij gemotiveerd, heb je geen 9 tot 5 mentaliteit en werk je graag in een ontspannen en doelgerichte omgeving, neem dan contact met ons op.

Het is altijd mogelijk om een open sollicitatie te sturen via ons contact formulier of een email te sturen naar remco@cart2quote.com

Onze stageplaatsen zijn ook te vinden op de website van de StagemarktStagiaires MediaontwikkelaarsLeerbedrijf

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Écht niet. Geen uitzonderingen. Eerlijk. Niet. )Cart2Quote is een volledig erkend leerbedrijf

Voor het maken van screencast video's en explainer video's zijn wij op zoek naar één of twee stagiaires die voor ons software product diverse video's kunnen maken. We zijn dus op zoek naar een student die een screencast kan maken én een student die animatie video explainers kan maken. Ben je een allrounder en kun je het allebei, solliciteer vooral ook!

Onze stageplaatsen zijn ook te vinden op de website van de Stagemarkt

Voldoe jij hieraan of denk je dat je ons kunt ondersteunen, ben jij gemotiveerd, heb je geen 9 tot 5 mentaliteit en werk je graag in een ontspannen en doelgerichte omgeving, neem dan contact met ons op.

Het is altijd mogelijk om een open sollicitatie te sturen via ons contactformulier of een email te sturen naar remco@cart2quote.com

Customer Quotations Extension for Magento, easy, complete and skyrocketing your sales. Add powerful quotation management to your web shop.